En compliment del que disposa la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, us informem que el domini www.museudelamedicina.cat és propietat de la Fundació-Museu d’Història de la Medicina de Catalunya, domiciliada a Passeig de la Bonanova 47 de Barcelona 08017. Actualment, el Museu d’Història de la Medicina es troba situat a Terrassa, Passeig del Comte d’Egara, 22, 1r, 2ª.

La Fundació es va constituir amb la col·laboració, entre d’altres, del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) amb l’objecte de crear i sostenir el Museu d’Història de la Medicina de Catalunya i, amb aquesta finalitat, es dedica a la recerca, adquisició, conservació, estudi, explicació, difusió i exposició de material científic de la pràctica i l’exercici de la medicina, molt especialment a Catalunya.

El web del museu www.museudelamedicina.cat és un instrument de caire cultural i científic que té per objectius la formació, investigació i divulgació del coneixement de la història de les ciències de la salut de la història contemporània de Catalunya. A través del portal, els usuaris poden reconstruir la història de la medicina catalana, entre els segles XVIII i la fi del segle XX. La riquesa del patrimoni científic que preserva el museu s’estructura a partir de quatre conjunts materials constituïts per més de 10.000 objectes: la col·lecció d’instruments i objectes científics, l’arxiu històric de la professió, la col·lecció de fotografies històriques i la biblioteca històrico-mèdica.

Des del portal, l’usuari pot fer una visita virtual al Museu i conèixer alguns dels objectes i instruments més singulars de la col·lecció permanent, tot atenent al context històric, als principis científics i als usos que els han donat suport.

 

Accés dels usuaris al lloc web

La pàgina web pot ser visitada lliurement pels usuaris a excepció d'aquells llocs que, si escau, puguin restar restringits o siguin de subscripció.

L'usuari es compromet a accedir al portal i utilitzar-lo de conformitat amb la llei, les condicions d'ús, així com amb la moral i els bons costums generalment acceptats i amb l'ordre públic. Així mateix, l'usuari s'obliga a no utilitzar el portal amb finalitats il·lícites o il·legals, lesives de drets de tercers, o que de qualsevol formes puguin danyar o inutilitzar el portal o els drets de tercers.

 

Propietat Intel·lectual i Industrial

El contingut d'aquest lloc web està subjecte a allò que es disposa a la normativa vigent espanyola reguladora de la Propietat Intel·lectual.

Tots els continguts (textos, imatges, interactius, material audiovisual) les marques, dissenys, logos, icones, software, noms comercials, noms de domini i qualsevol altres signes o elements susceptibles de protecció per drets de propietat intel·lectual i industrial, que formen part del portal són propietat de la Fundació o de tercers que hagin autoritzat el seu ús, i poden estar protegits, a més, per drets d’autor o de reproducció per part d’altres propietaris de copyright.

Els usuaris del web estan autoritzats a accedir a tota la informació del portal, però està prohibida la reproducció i distribució pública dels continguts del web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense autorització expressa de la Fundació.

L'ús indegut del contingut d'aquest lloc web podrà ser considerat una infracció de les normes reguladores del copyright.

 

Limitació de Responsabilitat

La Fundació declina qualsevol responsabilitat respecte de la informació que es trobi fora d'aquesta pàgina o del seu control i/o de la que no sigui autor, no sent responsable, en particular, de l'actualització, correcció i/o exactitud dels continguts als quals tingui accés l’usuari a través d'aquesta pàgina web, així com de la seva legalitat i/o idoneïtat.

Així mateix, no es responsabilitza de cap tipus de dany directament o indirecta relacionat amb l'ús i/o contingut dels enllaços, que pugui incloure en aquesta pàgina. La inclusió d'un enllaç en el portal no pot mai considerar-se com una recomanació; la decisió d'utilitzar l'enllaç queda subjecte a la voluntat dels usuaris d'accedir-hi.

Així mateix, no es responsabilitza dels danys i perjudicis ocasionats en el sistema dels usuaris del lloc web, en no poder garantir la inexistència de virus o altres elements lesius en els seus continguts.

La Fundació es reserva la facultat d'efectuar en tot moment i sense necessitat d'avís previ, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en el seu Web o en la seva configuració i presentació.

 

Jurisdicció i Llei Aplicable

Per a la resolució de qualsevol litigi o controvèrsia que pugui sorgir sobre la interpretació o l'aplicació d'aquestes Condicions o, en general, relacionada de manera directa o indirecta amb la utilització dels serveis d'aquest portal s'aplicarà la Llei Espanyola i es resoldrà davant dels Jutjats i Tribunals de la Ciutat de Barcelona. Prèviament, la Fundació i l'usuari s'obliguen a negociar de bona fe per a resoldre el litigi i controvèrsia en el termini d'un mes, a comptar des de la data en que una de les parts notifiqui per escrit a l'altre la seva pretensió, potencialment objecte de litigi.